اداره رفاه اعضای هیات علمی و غیرهیات علمی- اخبار
مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1399/10/3 | 
مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار و در این مراسم از پژوهشگران و فناوران برگزیده تقدیر شد...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکیبر با حضور دکتر سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه و دکتر حسین حسینی تودشکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم از دکتر مهدی دهقان و دکتر سجاد جعفری به عنوان دانشمندان برتر تقدیر شد.
همچنین در این مراسم از دکتر الهه کوثری و دکتر فریدون مقدس نژاد اساتید برگزیده مقالات، دکتر سیدعلی میرحسینی ، دکتر فرناز هوشمند خلیق و دکتر ابوالفضل اسلامی اساتید برگزیده در بخش کتاب لاتین و دکتر سید محمد حسین میرباقری استاد برگزیده کتاب فارسی تقدیر شد.
در این مراسم از ۱۰پایان نامه برگزیده دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تقدیر شد که در بخش دانشجویان برتر مقطع دکتری از محمدرضا مهدیانی، رضا محمدی، میلاد وهابی، محسن یارمحمدی، مهدی عباسی و در بخش دانشجویان برتر مقطع کارشناسی ارشد از محمد رئیس پور، حانیه احمدی، هادی شکربیگی، متین وطنی و فرهاد کیوانی مهر تقدیر شد.
در این مراسم از دکتر فرهاد فانی صابری به عنوان اختراع صنعتی برگزیده، دکتر علی کمالی به عنوان استاد صنعتی برگزیده داخلی، دکتر سمیه اکبری به عنوان استاد صنعتی برگزیده بین المللی، دکتر سید محمد حسین میرباقری برای پروژه صنعتی برگزیده و دکتر مرتضی صاحب الزمانی برای پژوهشکده برگزیده تقدیر شد.
در این برنامه شرکت فرزان فن اندیش فردا به عنوان شرکت دانش بنیان برگزیده، مرکز فناوری سامسونگ به عنوان مرکز شتاب دهنده و نوآوری برگزیده، شرکت آینده سازان هوشمند دادسان به عنوان واحد فناور برگزیده مستقر در مرکز رشد ، شرکت سیناپس به عنوان برترین واحد فناور مرکز فناوری سامسونگ و شرکت فیروزه فرابر سریع به عنوان برترین واحد فناور فینوا معرفی شدند.
در این مراسم آزمایشگاه مقاومت مصالح دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز به عنوان آزمایشگاه برگزیده انتخاب و از آقای دکتر یونس علیزاده تقدیر شد.
 
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبرداد:
آموزش مهارت افزایی به دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: افزایش مهارت افزایی دانشجویان جز برنامه های راهبردی دانشگاه بشمار می رود که براساس آن هر دانشجو پس از فارغ التحصیلی حداقل یک مهارت عمده را کسب می کند که برای اجرای این برنامه بودجه مناسبی تعیین شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر سیداحمد معتمدی در مراسم گرامیداشت روز پژوهش دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه راهبردی دانشگاه تدوین شد و براساس آن ارتقا رتبه دانشگاه در سطح بین المللی و قرار گرفتن در بین دانشگاه های نسل سوم در دستور کار قرار گرفته که برنامه اجرایی این اهداف تدوین و در راستای آن حرکت می کنیم.
وی افزود: براین اساس اکنون دانشگاه در ۴ رتبه بندی بین المللی مهم جهانی حضور دارد و براساس این رتبه بندی ها میان دانشگاه های صنعتی قدیمی کشور رتبه های اول و دوم را کسب کرده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه قرار گرفتن دانشگاه به عنوان دانشگاه های نسل سوم با هدف تاثیر در جامعه و اقتصاد کشور از اهداف این دانشگاه است، تاکید کرد: در سال جاری قراردادهای صنعتی دانشگاه افزایش یافت به نحوی که بودجه پژوهشی دانشگاه در این حوزه چند برابر سال گذشته افزایش یافته است.
دکتر معتمدی خاطرنشان کرد: در دانشگاه حدود ۱۴ شرکت فناور و دانش بنیان مشغول به فعالیت بودند که اکنون این مراکز به ۲۸۸ شرکت افزایش یافته و هزار و ۵۰۰ نفر در این مراکز مشغول به فعالیت هستند.
وی اظهار داشت: برنامه داریم در تمامی دانشکده ها مراکز نوآوری راه اندازی شود که تاکنون در ۵ دانشکده مراکز نوآوری راه اندازی و افتتاح شده است و این مراکز در سه دانشکده دیگر نیز افتتاح خواهد شد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: افزایش مهارت افزایی دانشجویان از دیگر برنامه های راهبردی دانشگاه بشمار می رود که این برنامه به نحوی برنامه ریزی شده است که هر دانشجو پس از فارغ التحصیلی حداقل یک مهارت عمده را کسب کرده باشد.
دکتر معتمدی عنوان کرد: این برنامه در سال جاری ابلاغ شده است و بودجه خوبی نیز برای آن تعیین شده است.
وی افزود: براساس این برنامه قرار است هر دانشجو در زمان تحصیل خود در صنعت حضور یابد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: در حوزه بین الملل نیز قراردادها و تفاهم نامه های خوبی منعقد شده است و نسبت به گذشته رشد مطلوبی داشته است به طور مثال امسال جذب دانشجوی خارجی دانشگاه نسبت به سال گذشته کاهشی نداشته است.
دکتر معتمدی با اشاره به بازنگری برنامه درسی و آموزشی دوره کارشناسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه داریم تا پایان سال تحصیلی برنامه های درسی دیگر مقاطع تحصیلی نیز بازنگری شود.
وی تاکید کرد: براساس برنامه ریزی های انجام شده خوابگاه های این دانشگاه ارتقا رتبه داشته اند به نحوی که دیگر خوابگاه رتبه ۴ و ۵ در دانشگاه وجود ندارد و سطح خوابگاه های دانشگاه به رتبه های یک و دو ارتقا یافته است.
 
معاون پژوهشی دانشگاه خبرداد:
ارتقا کیفی برون دادهای پژوهشی برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر

 
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ارتقا کیفی برون دادهای پژوهشی جز برنامه های اصلی دانشگاه است که برای دستیابی به این هدف سیاست های تشویقی و حمایتی در نظر گرفته خواهد شد.
دکتر حسین حسینی تودشکی در مراسم گرامیداشت روز پژوهش دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: با وجود شیوع بیماری کرونا سعی شد که فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه تعطیل نشود و ادامه یابد البته فعالیت های آزمایشگاهی به دلیل اینکه نیازمند حضور افراد بود در ابتدای بروز این بیماری با مشکلاتی مواجه بود اما اکنون با برنامه ریزی های صورت گرفته تا حد زیادی فعالیت در آزمایشگاه ها براساس پروتکل های بهداشتی دنبال می شود.
وی تاکید کرد: براساس آمارهای موجود دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه ارجاع به مقالات پیش رفت های خوبی نسبت به سال های گذشته داشته است که برنامه داریم این رویه همواره رو به رشد باشد.  
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: توسعه نوآوری از برنامه های اصلی دانشگاه بشمار می رود و افزایش فعالیت شرکت های فناور و نوآور در برج فناوری این دانشگاه در این راستا است.
دکتر حسینی تودشکی اضافه کرد: حدود ۳۰ شرکت فناور و دانش بنیان مستقر در برج فناوری این دانشگاه پس از شیوع بیماری کرونا در راستای مقابله با این بیماری فعالیت می کنند که فعالیت این شرکت ها در نوروز نیز تعطیل نشد.
وی اظهار داشت: این شرکت ها در حوزه محصولات و خدمات به جامعه پزشکی مانند تولید مواد ضدعفونی کننده غیرالکی، تجهیزات پزشکی، مشاوره پزشکی، رصد بیماران پس از ترخیص از بیمارستان و آموزش مجازی فعالیت می کنند.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: درحال حاضر۲۸۸  واحد فناور در برج فناوری دانشگاه مشغول به فعالیت هستند.
دکتر حسینی تودشکی گفت:  نگاه کیفی به برون دادهای پژوهشی از دیگر برنامه های این دانشگاه است که براساس آن بتوانیم اثرگذاری بهتری در سطح بین المللی داشته باشیم که برای دستیابی به این هدف سیاست های تشویقی و حمایتی در نظر گرفته شده است.
نشانی مطلب در وبگاه اداره رفاه اعضای هیات علمی و غیرهیات علمی:
http://aut.ac.ir/find-29.3323.6359.fa.html
برگشت به اصل مطلب